Elko EP – Inels

Elko Ep je poznata češka kompanija koja se već  25 godina bavi proizvodnjom elektroopreme. Od 2007. godine stavlja akcent na proizvodnju komponenti pametnih instalacija i Internet Of Things ( IOT ) rešenja. Proizvodi koje Elko Ep nudi u oblasti pametnih instalacija se dele u dve kategorije.

Prva kategorija su bežično upraljvani uređaji koji se jednostavno ugrađuju i nude visok stepen automatizacije. Ova rešenja se preporučuju za stambene i komercijalne jedinice u kojima već postoji elektroinstalacija, jer ovi sistemi ne zahtevaju prepravke elektroinstalacija pri ugrađivanju.

Druga kategorija su žičano povezani uređaji koji imaju svoju centralnu jedinicu. Ova rešenja se preporučuju kod novih izgradnje novih objekata, značajno su napredniji od bežičnih sistema i koriste se od stabmenih jedinica do kompleksnih hotelskih rešenja.

Trenutno je Elko Ep svetski lider u segmentu pametnih instalacija sa svojim proizvodima.  Ovome u prilog govore brojne reference iz projekata realizovanih širom sveta.

MAKING THE FUTURE TODAY

ADRESA

Oraška 48
Velika Plana
Srbija

TELEFONI

+381 26 515 619
+381 26 210 000

FAKS

+381 26 210 009

E MAIL

electra@electra.rs