Elektroinženjering

Prateći zahteve tržišta i sistema „ključ u ruke“ u okviru preduzeća Electra M&V je formiran sektor za projektovanje i izvođenje elektro instalacija. Ovim se Electra M&V svrstala u grupu firmi sposobnih da realizuju kompletan posao. Od početne faze projektovanja i izbora optimalne opreme, do asembliranja razvodnih ormara, izvođenja instalacija i puštanja u rad sa obukom korisnika za rukovanje sistemom. Naša specijalnost su industrijske elektro instalacije i industrijska automatika.

Naši inženjeri poseduju licence Inženjerske komore Srbije: 350, 450 i 352. Za projektovanje električnih instalacija koristimo licencirani EPLAN softver najnovije generacije čime obezbeđujemo visok kvalitet i pouzdanost. Komandne i razvodne ormare asembliramo u namenski izgrađenoj hali površine 200 m2. Svaki urađeni ormar prolazi završnu kontrolu i poseduje atest u skladu sa IEC standardima. Electra M&V takođe poseduje ISO standard o kontroli kvaliteta – ISO 9001 čime potvrđujemo našu rešenost da klijentima isporučimo kvalitetne i pouzdane proizvode. Takođe, posebnu pažnju posvećujemo automatizaciji industrijskih mašina i pogona, programiranju PLC-a, izradi SCADA aplikacija i parametriziranju i puštanju u rad frekventnih pretvarača.

Electra M&V je firma koja ide u korak sa vremenom. Svoje trenutno i buduće poslovanje u oblasti elektroinženjeringa koncipiramo oko savremenih sistema u industriji koje donose „Industry 4.0“ i „Internet Of Things“. Konstantno unapređujemo naša znanja i redovno prisustvujemo specijalizovanim kursevima, seminarima i sajmovima.