Procesna i laboratorijska oprema

Prve poslove vezane za industriju pića Electra M&V je relizovala u pivarskoj industriji 1998. godine.

Počeli smo sa distribucijom i održavanjem opreme i aparata za točeno pivo u Srbiji a sada smo zvanični distributer i servisni centar procesnih i laboratorijskih instrumenata i opreme za industriju pića na teritoriji Jugoistočne Evrope. Zahvaljući stečenom ugledu i tradiciji dužoj od 15 godina, prepoznati smo od strane svetski poznatih kompanija tako da danas zastupamo premium brendove u ovoj oblasti kao što su Pentair Haffmans, Pentair Südmo i Maselli Misure.

Pored isporuke i održavanja instrumenata i opreme, u skladu sa našim inženjerskim iskustvom, realizovali smo i više projekata u oblasti automatizacije procesa i akvizicije podataka sa kompletnim PLC-SCADA rešenjima u industriji pića. Težeći stalnom usavršavanju, sticanju i primeni najnovijih tehnoloških dostignuća redovno smo prisutni na svetski poznatim sajmovima opreme za industriju pića kao što su BrauBeviale u Nirnbergu i DRINKTEC u Minhenu.

Namera nam je da u narednom periodu podignemo nivo naših usluga i obim ponude kao i da pored istrumenata i opreme realizujemo više projekata po sistemu „ključ u ruke“ u ovoj oblasti.